Onderneming: De onderneming ondersteunt het milieu door het creëren en onderhouden van fysieke producten. Het doet dit door het ontwerp en de creatie van goederen en diensten die mensen gebruiken en te genieten. Een bedrijf is een groep mensen die producten of diensten te ontwikkelen. Het is een maatschappelijke structuur die heeft mensen in dienst te produceren en goederen en diensten te leveren aan klanten.

Gebruik: De ondersteuning en gebruik van het milieu door mensen kan positief en negatief zijn. Bijvoorbeeld, terwijl een bedrijf zeer milieuvriendelijk kunnen zijn, haar bedrijfsvoering kunnen nog bijdragen aan de oorzaken van verontreiniging. Sommige mensen gebruiken het milieu voor de negatieve redenen; ze gebruiken het milieu als een vuilnisbelt of een bron van materialen die schade toebrengen aan het milieu.

Community: Commerce ondersteunen het milieu door waardoor mensen werk dat creëert en produceert producten en diensten te doen. Daarnaast is het gebied van de handel omvat het onderzoek en de ontwikkeling die leiden tot nieuwe producten. Lokale commerce omvat openbare werken projecten die de gemeenschap ten goede komen.

Economie: De studie van de economie heeft betrekking op de economische activiteiten die de economie, de mensen en de samenleving beïnvloeden. De studie omvat ook de milieueffecten van die economische activiteiten. Economen bestuderen werking van de economie, en ze hebben ook onderzoeken hoe veranderingen in de economie van invloed op het milieu.

Landgebruik: De studie van het landgebruik heeft betrekking op de tenuitvoerlegging van de inspanningen bescherming van het milieu. Het omvat ook het juiste onderhoud van de middelen, welke gebouwen, wegen, en de lucht- en waterkwaliteit te nemen. De studie van het landgebruik omvat planning, ontwerp en analyse.

Gezondheid: De studie van de gezondheid omvat de studie van de manier waarop het lichaam functioneert en de effecten van omgevingsfactoren op het lichaam. Het omvat studie van de juiste voedingsstoffen en factoren die lichaamsfuncties beïnvloeden. De studie van de gezondheid omvat preventie van ziekten, preventie en behandeling en diagnose en behandeling van gezondheidsproblemen.

.

Ook interessant

Milieu

Relaties en OmgevingVeranderingen in het milieu is een belangrijke kwestie voor het menselijk ras. Het is waar dat de mens veroorzaken de veranderinge ...

Lees verder

Recyclage

De Milieu-Impact van RecyclingRecycling heeft een zeer gunstig proces voor alle levende wezens zijn, want mensen zijn begonnen met het verzamelen en r ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Belang van de Behandeling en Verwijdering van AfvalUw lokale afvalbeheer en afvalverwerkingsinstallaties wordt verwacht dat verantwoordelijk is voor ...

Lees verder