Er zijn boeken en materialen die kinderen hoe om te praten, spelletjes spelen en interactie in de echte wereld instellingen te tonen. Er zijn ook tools die het kind keuzes te helpen. Dit kan onder meer spelletjes en oefeningen die helpen kinderen leren hoe om te beslissen over een cursus van actie en hoe u de juiste keuze te maken. Er zijn ook spelletjes die kinderen helpen om hun acties te begrijpen. Deze tools maken het leren makkelijker en plezier.

Er zijn verschillende manieren waarop het kind wisselwerking. Ze worden geleerd hoe om mee te praten en te luisteren naar mensen in een groep. Ze zijn ook geleerd hoe om te gaan met verschillende situaties waarin ze een conflict te maken kunnen krijgen.

Het programma werd ontworpen door Dr. William Copleston. Het is gebruikt in vele landen over de hele wereld. Veel artsen adviseren dat dit soort programma's worden gebruikt om kinderen te helpen beter te worden. Het is niet alleen een manier om kinderen te leren hoe om te lezen, maar ook leert hen hoe om relaties te ontwikkelen en hoe een betere sociale vaardigheden. Het kind zal goed op hun weg naar een opleiding, een betere sociale vaardigheden, een goede baan en een gelukkig gezin.

.