Externe Energiebronnen

Het Belang van Externe Energiebronnen in Uw Huis

Wat betekent het om externe Energy hebben? Zoals je misschien wel eens gehoord, het gaat over de energie die je kunt krijgen door gebruik te maken van nieuwe middelen en bronnen die geen plaats hebben in uw woonomgeving. De effecten van milieuvervuiling sterk vermenigvuldigd wanneer deze energiebronnen worden gebruikt in onze huizen en kantoren.

De basisprincipes achter externe Energy is het feit dat energie kan worden verkregen uit een verscheidenheid van bronnen. Om deze vorm van energie te overwegen "externe" te zijn, moet worden verkregen van het milieu, in tegenstelling tot rechtstreeks door de overheid of een bedrijf verstrekt.

Airconditioning en warmtepompen kan worden beschouwd als externe energiebronnen. Ze kunnen echter vrij duur in vergelijking met alternatieve bronnen, zoals zonnepanelen en windturbines. Er zijn nog andere bronnen van externe energie die een combinatie van bronnen. Wind- en zonne-energie zijn een goed voorbeeld van dit type van externe energie.

Een van de belangrijkste voordelen van het hebben van externe energie in onze huizen is dat ze goedkoper zijn dan een groot deel van de andere types van energiebronnen. Enkele van de meest populaire externe energiebronnen voor woningen zijn onder andere:

Air Conditioner: Luchtconditioners bieden veel voordelen ten opzichte van andere vormen van warmte en koude bronnen. De airconditioner zal helpen om uw huis koel of warm te houden, afhankelijk van de tijd van het jaar. Een ander groot ding over airconditioners is dat ze geen brandstof op alle. Zij baseren zich volledig op de natuurlijke zonlicht.

Helaas kan een airconditioner verbruiken veel energie. Het zal gebruik maken bijna 10% van uw elektriciteitsrekening voor het jaar. Dit kan een drastische invloed op uw energierekening hebben.

Warmtepompen: Deze apparaten werken door het verwarmen van de lucht die wordt gebruikt in hen. De lucht wordt verwarmd als het door het verwarmde element, terwijl de gassen daarin gekoeld.

Kachels: kachels zijn een voorbeeld van een inwendige verhitter. Ze verwarmen ook de lucht die door hen passeert. De verschillen tussen interne verwarmer en externe verhitter zijn dat de eerste draagbaar en deze stilstaat.

Kachels geen gebruik maken van brandstof en er is zeer weinig impact op het milieu wanneer ze actief zijn. Aan de andere kant kunnen ze nogal wat kost te lopen voor een maand. Natuurlijk, als u gebruik maakt van dit soort verwarming in een plaats waar je niet veel tijd door te brengen, kunt u heel wat besparen op uw energierekening.

Solar Power: Als u denkt over het gebruik van zonne-energie voor uw huis, moet u weten dat er veel verschillende soorten van. U kunt een doe-project gebruikt of de aanschaf van een kit om te beginnen. Als u gebruik maakt van een doe-het-project, moet u rekening mee houden dat er veel dingen die je kunt doen van je eigen zonnepanelen efficiënter te maken.

Windturbines: Dit zijn een geweldige aanvulling op elk huis, maar ze kunnen duur om te installeren zijn. Deze kosten veel, vooral als je ervoor kiest om ze te hebben gebouwd door professionals. Echter, als je ervoor kiest om een ​​windturbine kit gebruikt, kunt u gemakkelijk te maken ze zelf en kunnen ze veel minder dan die welke worden verkocht aan grote retailers kosten.

Kleine thuis zonnepanelen: Als u wilt uw eigen zonnepaneel te maken en u niet wilt dat om veel geld uit te geven, kun je bouwen eenvoudige zonnepanelen van huishoudelijke artikelen. Houd in gedachten dat als je wilt om ze te gebruiken om de macht uw huis, moet je in staat zijn om ze te controleren voor een optimale efficiëntie.

Ook interessant

Milieu

Relaties en OmgevingVeranderingen in het milieu is een belangrijke kwestie voor het menselijk ras. Het is waar dat de mens veroorzaken de veranderinge ...

Lees verder

Recyclage

Recycling is Belangrijk Voor het MilieuHet idee van recycling is een relatief nieuw concept dat pas onlangs heeft aan populariteit gewonnen. Het idee ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Hoe wordt afval geclassificeerd als afval?De term afvalverwerking en afvalverwerking (WTP) is eigenlijk vrij gecompliceerd en heeft veel verschillende ...

Lees verder