Secretariaten

Het secretariaat van de Opleiding voor de medewerkers van het callcenter

Secretariaten zijn de ogen en oren van een regering. Zij onderzoeken zaken als klachten, misbruik, criminaliteit, vervuiling en burgerlijke ongehoorzaamheid. Het operationele centrum van deze bureaucratie verzamelt gegevens over deze zaken en maakt de uiteindelijke beslissingen. Deze functies zijn al eeuwen, en ze zijn nog steeds belangrijk vandaag.

Een van de nieuwste, en misschien wel meest onbegrepen, worden secretariaten te bellen naar het Call Center. Call centers bieden diensten zoals klantenservice te beantwoorden vragen, het verzamelen van delinquent en late betalingen, het verzenden van brieven of e-mails, en het bijhouden en het versturen van factuurgegevens. Vanwege hun belang voor de algemene werking van een bedrijf, zijn sommige callcenters opgezet als een divisie binnen een groter ministerie van Justitie of andere federale agentschap.

Call centers behandelen zowel commerciële als de consument op basis van gesprekken. Omdat consumenten meestal minder diensten te ontvangen dan bedrijven, kan het belang van call center agents nooit worden onderschat. Ze maken de oproepen voor de consument die op te lossen problemen met consumptief krediet, hypotheken, verzekeringen, autoleningen en leningen verwerking.

In veel opzichten is de wet definieert een middel als iemand die een opleiding heeft ontvangen in de communicatie, computers, en de vertrouwelijkheid van vertrouwelijke informatie. Zij moeten kennis van en de verantwoordelijkheid voor de bescherming van vertrouwelijke informatie. Er zijn ook enkele nationale antecedentenonderzoek uitgevoerd door een nationale databank provider voor call center agents voordat ze beginnen te werken in het veld.

Vanwege de enorme kosten van de telecommunicatie en de complexiteit van de klantenservice, de Call Centers vaak opraken van de afdeling van de gebouwen Justitie. De informatie die aan de Agent bevat namen, adressen, sofi-nummers, telefoonnummers, etc.

Naast het verstrekken van elementaire klantenservice, de Call Centers is ook betrokken bij een aantal soorten van onderzoeken van criminaliteit. Een agent kan een deel van een strafrechtelijk onderzoek dat gaat stalken, intimidatie of geweldsdelicten zijn.

Veel federale agentschappen hebben een hoog volume van de klacht oproepen, zodat de agenten mobiel moet blijven aan de groeiende vraag naar hun diensten. Hoewel het mogelijk is om te trainen op het ministerie van Justitie, de agenten moet meestal de handel op de baan te leren.

Omdat de Federale agenten ook enkele onderzoekswerk moet verrichten, en deze acties gaat het vaak om het voeren van gesprekken met getuigen en verdachten, de agenten krijgen dezelfde type opleiding zoals ze zouden bij een politie-academie. Zo krijgen ze training in de handboeien omdoen verdachten in de loop van een onderzoek.

Secretariaten kan de toegang tot zeer vertrouwelijke informatie, zoals sofinummers, pincodes, rekeningnummers, creditcardnummers en andere gevoelige informatie. De agenten hebben de mogelijkheid om toegang tot informatie uit deze bronnen, records te verkrijgen, en zelfs het opzetten van versleutelde accounts ter bescherming klantinformatie. Sommige bureaus maken gebruik van encryptie voor vertrouwelijke informatie van hun klanten.

In gevallen waar sprake is van oneigenlijk gebruik van uw informatie, of zelfs misbruik van uw persoonlijke gegevens, worden de agenten wettelijk verplicht om passende juridische stappen ondernemen. De middelen kunnen ook toegang tot alle materialen of rapporten die nodig zijn om passende juridische stappen ondernemen.

Deze informatie kan u helpen met het helpen u erachter te komen waarom uw account andere problemen met uw account is gesloten of zelfs. In sommige gevallen zal de agenten niet in staat zijn om u te helpen, maar ze zullen u de mogelijkheid om een ​​klacht in te dienen te geven. Wanneer het contacteren van het secretariaat, vragen of ze geen details kunt doorsturen naar je.

Call center agents zal altijd in hoge vraag, en voor goede reden. Zij moeten worden geïnformeerd en bereid zijn om de klant te helpen. In sommige gevallen kunnen ze meer dan een plicht, maar ze zijn er altijd om de klant te helpen.

Ook interessant

Callcenter

Zodra ze beginnen met een slechte ervaring met een bedrijf, zullen ze proberen om dat bedrijf te vervangen door een ander. Dit zal u op zoek naar een ...

Lees verder

Callcenter

Tips Voor het Vinden van een callcenter Dat Werkt Met Uw BedrijfUw Call Center is waarschijnlijk de meest kritische element in uw bedrijf. Helaas, er ...

Lees verder

Marktonderzoek

Marketing Onderzoek - Aan De Slag VandaagLoopt u marketing onderzoek om erachter te komen wat de beste praktijken zijn in marketing? Natuurlijk je doe ...

Lees verder