Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat uw login-gegevens correct in het vak heeft gesloten.

Je moet ook rekening mee dat de My Website Secure site bevat een checkbox optie waar u kunt kiezen om de functie 'Verbeterde beveiliging' in- of uitschakelen. Tijdens het bekijken van de site, moet u de site te onderzoeken en selecteer de optie 'Verbeterde beveiliging', zodat u de nodige wijzigingen kunt aanbrengen.

Echter, voordat u daadwerkelijk op weg om de juiste beveiligingsinstellingen kiest, moet u ervoor zorgen dat u bekend bent met de site zijn en hebben ook toegang tot uw inloggegevens. Zodra je dit hebt gedaan, moet u ervoor zorgen dat u zich bewust van hoe u de My Website beveiligde site gebruiken.

Om te beginnen, moet u de 'Advanced' tab, die twee opties bevat selecteren - 'Enable Basic Verbeterde beveiliging 'Disable Basic Verbeterde beveiliging'. de 'Enable Basic Verbeterde beveiliging' optie selecteert, zal u toelaten om elementaire veiligheid te genieten functies, zoals:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord zal verschijnen aan de bovenkant van de pagina waar u nodig hebt om ze in te voeren. Merk op dat er een security melding dat de informatie die u invoert is 'zeer gevoelig', maar vergeet niet dat de boodschap is bedoeld om u gerust te stellen en geeft u een veilig gevoel.

Om het grootste deel van de mijn website Secure beveiliging van uw account functies maken, moet je er ook voor zorgen dat u gebruik maakt van een veilige web browser zoals Google Chrome. Als u een andere browser, zoals Mozilla Firefox te gebruiken, is het sterk aanbevolen dat u uw standaardinstellingen wijzigen om iets veiliger, omdat deze omvatten zaken als 'Virtual Private Networks (VPN) tot een betere beveiliging te bieden.

Dus, nadat u hebt gevonden uw My Website beveiligde website, moet u beginnen met genieten van de site website beveiligingsfuncties. De site moet vrij eenvoudig te gebruiken verschijnen en je moet binnenkort in te loggen en het maken van je weg.

.