In de meeste gevallen is dit iets dat gebeurt bij het bestellen van artikelen online of uit andere bronnen, maar wanneer de bestelling wordt geplaatst op de tafel, is er meestal niets aan de klant te stoppen van het ontvangen van wat ze bestelden. Met de CQM, zijn klanten nooit geconfronteerd met eventuele problemen met het veranderen van een bestelling of hoeft te re-order niets omdat dit.

Het belangrijkste doel van de CQM is om fouten in de voedings- en drankenindustrie te verminderen. Het helpt om te bezuinigen op personeel uur en het geeft de klant ook de gemoedsrust dat alles wat ze besteld is op bestelling gemaakt. Als er geen zorgen meer dat het voedsel of drinken dat wordt geserveerd niet zal correct worden voorbereid of dat de ingrediënten niet fris, de klant is blij en tevreden met hun aankoop.

Als u op zoek bent naar een innovatieve software-programma om te helpen verhogen van de efficiëntie en effectiviteit van uw restaurant en een café bedrijven, kan de teller Kiosk Queue Manager alleen de oplossing die u nodig hebt. Het is een efficiënt systeem dat echt kunnen bezuinigen op de hoeveelheid fouten die zijn gemaakt bij het hanteren van de wachtrij van klanten in een restaurant en een café.

.