Ook circuit breakers zijn de volgende type overspanningsbeveiliging die je moet zoeken. Dit is een mechanisch apparaat dat de stroom stopt stroomt in de leiding wanneer de maximale toelaatbare spanning bereikt is.

Als u een stroomonderbreker die u beschermt tegen overstroom niet kunt vinden, moet je kijken naar een beveiliging tegen overbelasting. Dit kan beschermen tegen te hoge spanning, dus het moet in staat zijn om uw elektronisch apparaat te beschermen in het geval van een stroomstoring.

Een digitale tester is het laatste type van de overspanningsbeveiliging die je zou moeten krijgen. Het is een apparaat dat de controles de kracht die wordt door het net wordt geleverd, zodat het zal u waarschuwen wanneer de spanning te hoog is.

Een meter is een andere manier om de spanning te controleren, maar ze zijn niet echt nuttig voor overspanningsbeveiliging. Al deze methoden moeten worden gebruikt om schade aan uw apparaten te voorkomen.

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je te helpen voorkomen dat je slechte bescherming. Probeer niet om een ​​soort substituut gebruiken voor een overspanningsbeveiliging die nodig is voor uw elektronische apparaten.

Je moet niet draaien op uw apparaten voordat u de waarschuwing indicator licht hebt gecontroleerd, vooral met digitale schakelingen. Als je het hebt over wanneer het laag is, moet u het uit te schakelen, die kan leiden tot het apparaat weer dood te gaan.

Wilt u ervoor zorgen dat u de bescherming die werkt voor uw elektronische apparaten te krijgen, niet proberen om alles gebruiken minder dan wat nodig is. De kansen van de overspanningsbeveiliging goed werkt zijn erg klein als je probeert om een ​​vervanger te gebruiken.

.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje on ...

Lees verder

Raspberry PI

Leren Met De Raspberry Pi - Een Nieuw Educatief PlatformDe Raspberry Pi is een nieuw platform dat beschikbaar is voor educatieve doeleinden is. Dit b ...

Lees verder

Alarm systemen

Ze worden soms ook brandmelders. Ze kunnen worden gemaakt van twee soorten componenten; de rookmelder en de sprinkler. U kunt ook vinden chemische al ...

Lees verder