Bedrijfskaarten - heeft u er een?

Voor veel bedrijven worden ze gebruikt als een marketingstrategie om het vertrouwen en de loyaliteit van klanten te winnen. Maar de kaarten kunnen ook een praktisch doel dienen, namelijk doordat u geld van de ene rekening naar de andere kunt overboeken. Hier zijn enkele belangrijke stappen voor het aanvragen van zakelijke creditcards.

Firmakaarten

Om uw persoonlijke identiteit te controleren, moet u het volgende invoeren: UW sofinummer EN uw rijbewijs of paspoort. Om er zeker van te zijn dat u degene bent die uw bedrijfscreditcard geeft, moet u minimaal 18 jaar oud zijn. U moet een document ondertekenen waarin deze beide persoonlijke gegevens worden geverifieerd.

U moet dit creditcardaanvraagformulier opsturen naar de bank. In de meeste gevallen is ook een brief van de bank van het bedrijf nodig, samen met hun toestemming om uw aanvraag te ontvangen. De meeste banken accepteren alleen een ondertekende brief van u als verificatie van persoonlijke gegevens.

Zodra de bank alle benodigde documenten en brieven heeft ontvangen, zal zij de aanvraag van het bedrijf in behandeling nemen. Meestal duurt dit proces zeven tot tien dagen. De bank neemt meestal contact met u op om uw mogelijkheden met betrekking tot uw kaarten te bespreken. Als u nog steeds overweegt om een ​​van deze kaarten aan te schaffen, kunt u dit het beste ook met uw medewerkers bespreken om hun mening te vernemen.

Deze creditcardaanvraag moet worden ingediend voordat uw bedrijf sluit om boetes en rentekosten te voorkomen. Misschien wilt u ook de wetten van uw land over dit soort kaarten controleren. Sommige staten staan ​​deze kaarten echter niet toe, terwijl andere dat wel doen.

U kunt ervoor kiezen om het saldo op uw kaarten over te boeken naar een andere rekening of uw huidige te sluiten en een nieuwe te krijgen. Deze optie is meestal goed voor bedrijfseigenaren die van plan zijn hun saldo van de ene rekening naar de andere over te dragen, zodat ze een hogere limiet voor hun nieuwe kaarten kunnen krijgen.

Zorg ervoor dat u deze kaarten niet annuleert vóór de tijd die op de kaart staat vermeld. U mag het saldo niet vernieuwen of overboeken, zelfs niet als u een hoge limiet op de kaart heeft. Het saldo wordt automatisch overgeschreven naar een andere kaart na de vervaldatum die u op de kaart hebt opgegeven.

Vergeet niet de algemene voorwaarden van het visitekaartje te lezen voordat u zich aanmeldt. Sommige kaarten hebben mogelijk beperkingen voor het gebruik ervan. Anderen staan ​​u wellicht niet toe om uw zakelijke creditcardnummer aan iemand anders te geven, ook niet aan nieuwe medewerkers of klanten.

Zakelijke creditcards moeten worden gebruikt om uw bedrijf uit te breiden. Het zal u helpen uw klantenbestand uit te breiden, meer verkoopkansen te creëren en meer verwijzingen te krijgen. Met andere woorden, het helpt u uw bedrijf te laten groeien. Als u uw bedrijf uitsluitend op verkoop en reclame runt, zult u nooit beseffen welke beloningen deze kaarten opleveren.

Hoewel bedrijfscreditcards duurder zijn dan gewone creditcards, zijn er eigenlijk enkele bedrijven die kortingen aanbieden als u hun kaart ermee gebruikt. Dit is om mensen aan te moedigen hun kaarten te blijven gebruiken. Deze kortingen duren natuurlijk niet lang genoeg om de hoge maandelijkse tarieven te rechtvaardigen.

Zorg ervoor dat u de kleine lettertjes leest als u een visitekaartje gebruikt. om te zien welke voorwaarden van toepassing zijn op elke bedrijfskaart en de voorwaarden van die voorwaarden.

Sommige kaarten hebben bepaalde limieten voor hun gebruik en zijn mogelijk niet van toepassing op uw bedrijf. Controleer deze limieten voor elke kaart.

Vergeet niet bij uw bank na te gaan of er kosten zijn verbonden aan bedrijfscreditcards. Het is het beste om jaarlijkse vergoedingen en andere kosten voor bedrijfscreditcards te vermijden. Uw bank kan u meer kosten in rekening brengen voor uw nieuwe kaarten, vooral als u geen bedrijfseigenaar bent.

Ook interessant

Drukkerijen

Basic-Dingen om te Overwegen Over het Afdrukken van DienstenPrinting is zo belangrijk voor de wereld die het nodig heeft om serieus door iedereen word ...

Lees verder

Beletteringen

De Basis van drukplatenDe Beletteringen is een van de oudste drukpersen gebruikt grafiek. Sommige exemplaren van de late jaren 1700 en vroege jaren 18 ...

Lees verder

Briefpapier Drukken

Briefpapier Drukken - Een Showcase Van Uw Merk Met Aangepaste OntwerpenAls het gaat om de boekdrukkunst, Stationery Printing biedt service van wereld ...

Lees verder